Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons

.

OK

De Werkspot Kwaliteitseisen

Elke vakman die zich bij Werkspot aansluit, moet voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Zo hebben al onze vakmannen een KvK-inschrijving. De meeste van onze vakmannen beschikken over certificaten en licenties.

Werkspot Huisregels

Vakmannen op Werkspot zijn trots op hun werk en hun relatie met de klant. Om ervoor te zorgen dat alle vakmannen de juiste service en kwaliteit bieden, gaan ze akkoord met de Werkspot Huisregels.

gallery/data-112debd1c9e6325dca0f94e51d7dd0d1

Behandel de klant met respect, zowel op het platform als erbuiten.

Ruim netjes op na het werk. Gedraag je als professionele ondernemer tegenover een betalende klant. Gebruik geen fysiek of verbaal geweld. Natuurlijk komt respect van twee kanten en wijst Werkspot ook de consument op zijn verantwoordelijkheid.

gallery/data-d8e4dca98ba1c3bacc277c76af3e7be7

Houd je aan de gemaakte afspraken met de klant.

Zorg ervoor dat je:

  • Op komt dagen en op tijd komt bij het opnemen van een offerte
  • De offerte oplevert binnen de afgesproken termijn
  • Op komt dagen en op tijd komt bij het uitvoeren van het werk

Als ondernemer heb je het druk. Dat begrijpen wij best. En het kan dus best zijn dat je soms door omstandigheden een gemaakte afspraak niet kunt naleven. Zorg er dan wel voor dat je dit goed en tijdig communiceert, maak een nieuwe afspraak en bied je excuses aan.

gallery/data-66afe022001b637c8c08e3107f29ba7b

Communiceer duidelijk met de klant over (extra) kosten, wanneer je kan beginnen en hoe lang het werk duurt.

Consumenten willen duidelijkheid en zekerheid. Ze houden niet van verrassingen. Jij bent de expert en de consument vertrouwt op het beeld dat jij schetst. Zorg er dus voor dat je helder communiceert als iets tegenvalt. Zorg ervoor dat je vooraf helder communiceert wat de planning is.

gallery/data-c1ee6fb7a40318943e7c3e8f45d85ae3

Zorg voor professionele berichten.

Wanneer consumenten hun keuze maken voor een - voor hun grote - investering in een opdracht, verwachten ze een professioneel bericht. Zorg er dus voor dat je in begrijpelijk Nederlands schrijft. Doe geen onrealistisch lage biedingen. En gebruik geen waarschuwingen over kosten die voor jou verbonden zijn aan een reactie van de consument. Ook je offertes zijn helder en begrijpelijk. Communiceer duidelijk over de BTW en betaalwijze.

gallery/data-f60bcd501f651ead50c63bd5385e9a13

Lever goed werk, maak het werk af en los eventuele klachten netjes op.

Het belangrijkste van alles is natuurlijk dat je hoge kwaliteit werk aflevert. Je neemt geen opdrachten aan die je eigenlijk niet kunt uitvoeren. Je maakt het werk netjes af en laat de consument niet halverwege zitten. Er kan altijd iets misgaan en daar kan een klacht uit voort komen. Het is vooral belangrijk dat je deze netjes afhandelt. Kom je er niet uit met de klant? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor advies.

gallery/data-05c817f786b560628b4659ee2e4942a6

Voorwaarden

Door ons platform te gebruiken, ben je automatisch akkoord met deze huisregels. Bij klachten doen we onderzoek en op basis van verleden van het vakbedrijf zullen we mogelijk overgaan tot een laatste waarschuwing of verwijdering van het platform. Heb je vragen en/of opmerkingen, dan kun je ons bereiken op info@werkspot.nl of 088-9375793.

gallery/assets-images-house-rules

om in gesprek te komen met geschikte vakmannen

Over Werkspot

Klantenservice

Volg ons op:

Ben je een vakman?

Werkspot helpt je om nieuwe opdrachten te vinden. Schrijf je nu in »

Trots onderdeel van HomeAdvisor International

Duitsland: MyHammer

© 2005 - 2019 Werkspot BV