Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons

.

OK

Onze partners

Wasco

Wasco logo

Wasco en Werkspot werken al jaren samen. Voor elke € 100 die je bij Wasco uitgeeft, ontvang je € 2,50 krediet.

Voor elke ATAG cv-ketel die je aanschaft bij Wasco, ontvang je nu € 21 euro gratis krediet bij Werkspot. Deze actie loopt tot

en met 31 december 2018. Het krediet wordt de eerstvolgende maand na aanschaf van de ATAG cv-ketel op je Werkspot-rekening gestort. Met dit krediet betaal je automatisch je eerstvolgende lead.

Knauf

Knauf logo

Als vakman via Werkspot kun je bij Knauf terecht voor praktijkgerichte trainingen en cursussen. Je maakt kennis met de achtergrond van Knauf producten. In de praktijkruimte laten instructeurs zien hoe

je de beste resultaten bereikt en welke combinaties mogelijk zijn. In sommige trainingen ga je ook direct zelf aan de slag.

CheckYourSafety

CheckYourSafety logo

De term ‘verantwoord werken’ hoor je meer en meer om je heen. Daarom eisen opdrachtgevers steeds vaker dat werknemers VCA-gecertificeerd zijn. Bij Werkspot vinden we dit ook belangrijk. Om je veiligheidskennis te vergroten, kan je bij CheckYourSafety een VCA-cursus volgen.

VCA-cursussen bestaan uit het klassikaal doornemen van de theorie en het doorspreken van proefexamenvragen. Aansluitend maak je het examen. E-learning is ook mogelijk. Als je je VCA behaalt, ontvang je € 25 krediet bij Werkspot.

Knab

Knauf logo

Knab is een online bank, met de K van klant voorop. Knab Zakelijk is met € 5 per maand de voordeligste rekening voor zzp’ers. Je krijgt 1.000 gratis transacties

per jaar, tot wel 5 betaalrekeningen mét betaalpas en zoveel spaarrekeningen als je wilt. Tijdelijk krijg je nu het 1e jaar 50% korting waardoor je maar € 2,50 per maand betaalt!

Yezzer

Yezzer logo

Wel of geen arbeidsongeschiktheids-verzekering? Een grote kopzorg, want het is een hoge kostenpost. En wat is het risico dat je uitvalt? Het is nu mogelijk om de kosten flink te verlagen door een passend advies. Via Yezzer kan je de meeste aanbieders online vergelijken en telefonisch advies inwinnen.

om in gesprek te komen met geschikte vakmannen

Over Werkspot

Klantenservice

Volg ons op:

Ben je een vakman?

Werkspot helpt je om nieuwe opdrachten te vinden. Schrijf je nu in »

Trots onderdeel van HomeAdvisor International

Duitsland: MyHammer

© 2005 - 2019 Werkspot BV