Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons

.

OK

Blog

De hersftvakantie staat weer voor de deur. Een ideaal moment om klussen in huis aan te pakken. Het kleinste kamertje kan misschien wel een opknapbeurt gebruiken? Of je badkamer of keuken. Een grondige verbouwing is echt niet nodig als je toe bent aan iets 'nieuws'. Een verandering van kleur kan al genoeg zijn. Denk eens aan je tegels.

Makkelijk gezegd, maar tegels vervangen, dat kost toch een hoop tijd en geld? Niet altijd. Er is namelijk nog een andere, leuke manier. Verf je tegels! Wij vertellen je meer:

We beginnen de herfst goed: in samenwerking met Allshoes

Benelux mogen wij tien paar Vismo werkschoenen weggeven. Ben jij bereid om de schoenen een maand lang te testen, en wil je er vervolgens een review over schrijven?

Heb jij als zelfstandig ondernemer je pensioen op orde? Misschien lijkt het nog ver weg, maar het is verstandig om op tijd te beginnen met het nadenken over jouw financiële toekomst. In dit artikel geeft Knab je alvast een paar tips om zelf je pensioen te regelen. Wil je meer weten? Kijk dan op 28 oktober om 20.00 naar met het

gallery/data-ca268f1d6fbef10fe08b31d1767d0d6b

30-09-2019

Dagelijks staan we met jullie in contact. We spreken elkaar via mail of telefonisch en dat vinden we fijn. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt.

Natuurlijk hebben jullie ook vragen. En van alle vragen die we ontvangen, keert een aantal steeds terug. Die hebben we verzameld om uit te lichten in deze FAQ. Op een rij:

De meest genoemde reden voor een verhuizing is ruimtegebrek. Maar wist je dat je van een zolder, klein of groot, eenvoudig een praktische ruimte kan maken?

De zolder wordt meestal gebruikt als berging. De kerstpullen, dozen met fotoalbums en het logeerbed zijn er graag geziene gasten. Maar met een stevige opschoning en een lik verf kan je je zolder omtoveren tot een extra kamer. Wat te doen met je zolder? Wij geven je 5 tips.

gallery/data-ca268f1d6fbef10fe08b31d1767d0d6b

10-09-2019

Een lead is de contactinformatie van een potentiële klant. Je betaalt Werkspot om contact met hen op te kunnen nemen. Onze leads bevatten een naam en e-mailadres, eventueel aangevuld met een telefoonnummer.

Heb je geen tijd? Of twee linkerhanden? Heb je niet de juiste kennis en tools in huis? Soms kun je gewoon niet zelf aan een klus in en aan huis beginnen en heb je hulp nodig. Welke klussen aan je huis kun je met de hulp van Werkspot klaren? Er is geen klus te groot of te complex voor onze vakmannen en -vrouwen.

gallery/data-ca268f1d6fbef10fe08b31d1767d0d6b

04-09-2019

Jullie hebben ons laten weten dat jullie liever sneller in contact komen met de klant en dat begrijpen wij. Ondernemers hebben het druk genoeg. Daarom kan je vanaf nu, wanneer je een aanvraag van een klant ontvangt, de keuze tegenkomen om meteen zijn of haar contactgegevens te kopen. Zo kom je direct in contact.

gallery/data-ca268f1d6fbef10fe08b31d1767d0d6b

29-08-2019

Ontvang starttegoed bij Werkspot via Knab
Ben jij een ZZP’er in de Bouw? Vind online nieuwe klanten met Werkspot en laat je bedrijf groeien.

De komende jaren gaan steeds meer Nederlanders van het gas af. Aardgasvrij wonen wordt de nieuwe standaard. In het onlangs gepresenteerde klimaatakkoord wordt hier op aangestuurd: de energiebelasting op gas gaat de komende jaren omhoog en de belasting op stroom gaat juist omlaag. Maar welke maatregelen kun je zelf nemen om de gaskraan helemaal dicht te kunnen draaien. En welke subsidies zijn er mogelijk om de benodigde werkzaamheden te bekostigen?

Vorige

1

om in gesprek te komen met geschikte vakmannen

Over Werkspot

Klantenservice

Volg ons op:

Ben je een vakman?

Werkspot helpt je om nieuwe opdrachten te vinden. Schrijf je nu in »

Trots onderdeel van HomeAdvisor International

Duitsland: MyHammer

© 2005 - 2019 Werkspot BV